2007/11/21

Socialisters hadeord: Penge

I dag kan man læse i Kristeligt Dagblad, at staten skal hjælpe os med at drikke mindre.

Det er den britiske tænketank Nuffield Council on Bioethics, der er kommet frem til, at mennesker er for dumme til selv at tage beslutninger.

Formanden for tænketanken Lord Krebs udtaler.
Staten har en forpligtigelse til at sørge for, at befolkningens helbred er godt, og det kan betyde, at der skal indføres restriktioner af vores valg.
Man kan undre sig over, hvorfor staten egentlig skal blande sig i folks private anliggende. Svaret kommer Kristeligt Dagblad med.

Hver dansker skyller hvert år 11 liter ren alkohol ned. Det koster den danske stat omkring 10 milliarder kroner i udgifter til behandling af alkoholskader, spirituskørsel og ballade lavet af berusede mennesker. (red. alle områder kan skæres væk, hvis man fjerner ansvaret fra staten, og giver det tilbage til de retsmæssige ejere: Befolkningen)

Igen er vi tilbage til socialisters store fjende. Penge. Men læg mærke til, at hver gang en socialist åbner munden, så snakker personen om penge. Hvordan skal vi skaffe flere penge til staten? Hvordan tvinger vi folk til at blive sundere, så vi kan spare penge på vores sundhedsvæsen?

Hvorfor ikke bare lade folk selv bestemme? Behøver vi i virkeligheden 179 halvguder, som kan slå os i hovedet og fortælle os, at vi er dumme?

2007/11/19

Terrorparagraf 114b

Jeg har tidligere overvejet at skrive om denne temmelige sære sag, men jeg har ikke anet, hvad jeg skal mene om den, og det ved jeg faktisk stadig ikke.

Fem personer er tiltalt for at sælge t-shirts og videresende overskuddet til en radiostation i Columbia og til et plakattrykkeri i Palæstina. Problemet er, at radiostationen bliver styret af FARC og plakattrykeriet af PFLP. Begge organisationer er på EUs terrorliste.

En sjette person er tiltalt for at sætte en plakat op i sin pølsevogn med Fighters and Lovers budskabet.

Nu skal Københavns Byret finde ud af, om de har støttet direkte eller inddirekte til terror. Jeg tror, at jeg venter til i morgen, før jeg finder ud af, hvad jeg skal synes om denne sag.

180 Grader har besluttet sig.

2007/11/12

Forslag til at formindske økonomisk ulighed

Her er et forslag til politikere der virkelig er bekymrede over ulighed: Sænk lønnen for at være folketingsmedlem til den gennemsnitlige indkomst i Danmark. Det samme gælder ministerlønninger og borgmesterlønninger.

Det kunne også indrettes sådan at sålænge politikerne har en forumue der overstiger gennemsnittet, så får de ikke nogen løn. Politikerne kan så bruge af deres formue indtil den er nede på gennemnsnittet. Derefter kan de modtage en gennemsnitlig indkomst.

Her er en mulighed for at politikerne kan vise at de ikke er hyklere, men mener det, når de siger at økonomisk ulighed er et problem.

2007/11/11

Er venstre et rødt parti?

Hvis i har læst det sidste indlæg på KP, så ville i vide, at i bliver opfordret til at stemme på en kandidat, som går ind for skattelettelser. Selvom jeg ikke stemmer, så vil jeg da godt se, hvilken kandidater som vil have en lavere skat i Danmark. Så jeg gik ind på Saxo Bank, som har lavet en liste over de kandidater, som ikke kun fører valgkamp på at råbe "VI KAN BRUGE FLERE PENGE END JER".

Min medskribent her på siden vil stemme på en kandidat fra Venstre. Men er det nu også en god idé, hvis man vil have skattelettelser? Ud af 212 kandidater som går ind for en lavere skat, er der kun 17 venstre folk. Resten af Venstre prøver at råbe højere end Villy.

Hvis man i virkeligheden ønsker skattelettelser, så skal man give Venstre en valglussing, så de fatter, at vi ikke ønsker et socialdemokrati nummer 2. I følge Saxo Banks hjemmeside skal man stemme Ny Alliance eller De konservative, hvis man vil have et parti, som arbejder for skattelettelser.

Hold dig fra Venstre hvis du ønsker skattelettelser!

2007/11/08

Søren Pind – hvem ellers. Man kan jo ikke stemme på Cepos eller Saxo Bank

I en tid, hvor ellers snusfornuftige liberale i frustration tænker på at stemme blank eller brænde valgkort af, så er det rart, at der trods alt stadig er alternativer, man kan stemme på.

Søren Pind. Det eneste liberale medlem af Folketinget. Inviteret til et arrangement i selskab med andre liberale. Det er trods alt rart at vide engang imellem, at man ikke er den eneste snusfornuftige liberale her i velfærdsstatshelvedet.

Lidt øl og pizza, det er altid rart. Så kom Michael Kristiansen og Peter Mogensen og stillede op til debat og showtime. Mon det var Kaare R. Schou, som Peter Mogensen hentydede til, da han sagde, at nogen kan være fyrre år på Christiansborg, uden at finde ud af, hvad der foregår.

Havde taget et par stykker med til arrangementet, så de kunne netværke eller mingle eller hvad du nu hedder på moderne dansk, at tale med andre mennesker. Det var medbloggeren Hans Jonas Hansen, de vantro LUere: Formanden i Kbh, Henrik og ham den lille Mikkel fra 180grader.

Talt blev der så, med Jarlen fra Jarlsblog og David, som man ellers normalt kun kan møde på Toga, fra Danskpolitik.

Super godt arrangement af Søren Pind. Jeg stemmer sgu på tirsdag. Det kan næppe blive bedre at protestere og så få Helle ”alle skatter er i spil” Thorning som statsminister. Gå ind på Saxo Bank og find din lokale kandidat. Jeg stemmer på Torben Raahede ....eller Søren Pind.