2008/11/17

7 år er gået- nu lover skatteministeren store skattelettelser

Skatteminister Kristian Jensen lover store skattelettelser
Jeg vil ikke sætte beløb på. Jeg kan blot sige, at vi har gennemført skattelettelser tidligere, men nu skal vi lave ambitiøse skattelettelser

Tidligere har regeringen givet skattelettelser for 10 mia. kr.
Topskatten fylder kun 2 % af det samlede skatteprovenu, men har en lammende effekt på arbejdsmarkedsdeltagelsen og uddannelseslysten i Danmark.

Kristian Jensen, du behøver ikke at være særlig ambitiøs for at fjerne det progressive skattesystem her til lands. Start med det. Du og kumpaner har haft 7 år til det. På tide, at der vises lidt handling på området. Løfter køber ingen stemmer længere.

4 Comments:

Blogger Thomas said...

Gad vide om Foghs nye fokus på miljø er en forberedelse til nye forbrugsafgifter, således at der mere bliver tale om en skatteomlægning?

man. nov. 17, 11:45:00 AM 2008  
Blogger Thomas said...

http://ing.dk/artikel/93414-fogh-groenne-afgifter-skal-finansiere-skattelettelser?nyhedsbrev

man. nov. 17, 01:31:00 PM 2008  
Blogger Stinne Simonsen said...

Vi kommer jo til at betale ligeså meget i afgifter som vi gør i skat i dag. Desuden får det ikke folk til, at køre mindre i bil bare fordi de hæver afgifterne. - enten er man til den luksus eller praktiske forenkling som det er, at have bil, eller også er man ikke. Desuden ved Venstre godt, at det er en kendsgerning, at folk ikke skruer ned for varmen eller lader bilen stå, for ellers kunne de jo ikke finansere skattelettelserne.

tir. nov. 18, 10:09:00 AM 2008  
Blogger Rasmus Ole Hansen said...

Ja, det holder ikke at ligge det hele over som afgifter.

I forvejen er 40 % af bilparken over 10 år gammel pga. registreringsafgiften på 180 %, med forurendende biler til følge.

En fjernelse af topskatten er selvfinansieret og øger incitamentet til arbejde og uddannelse.

En fjernelse af registreringsafgiften vil give mulighed for at købe nyere biler, der forurener mindre end de gamle. Staten kan både øge købekraften og gavne miljøet ved at fjerne registreringsafgiften.

Flad skat på 20% og væk med afgifterne. Nu.

ons. nov. 19, 11:29:00 PM 2008  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home