2009/02/26

Socialdemokratisk MEP: Frihandel er vejen frem

I disse tider, hvor alle danske politikere er socialdemokrater i en eller anden variant, er det befriende når en socialdemokrat fra partiet Socialdemokraterne taler for frihandel som vejen mod velstand og dermed fattigdomsbekæmpelse.

I Børsen den 24. februar havde Ole Christensen MEP(S) en kommentar indeholdende følgende guldkorn:
Som medlem af Europa-Parlementets udvalg for International Handel ser jeg dagligt, hvordan økonomisk samarbejde og handel på tværs af grænser skaber vækst, nye arbejdspladser og hjælper europæere ud af fattigdom. Fri handel er stadig vejen frem, hvis vi skal sikre flere arbejdspladser, også i fremtiden.

...Selvom det kan se sort ud for mennesker, som mister sit arbejde, er løsningen ikke protektionisme - tværtimod. Protektionisme er en uholdbar lappeløsning, der på kort sigt vil forbedre forholdene for få arbejdstagere, men på langt sigt vil forværre forholdene for mange.

Alle ledende politikere verden over burde i praktik i Europa-Parlementets udvalg for International Handel, når en socialdemokrat fra Socialdemokraterne her har lært, at frihandel er vejen frem.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home