2009/04/06

Skat regner bevidst forkert på forskudsopgørelsen

Intaxication:
Den følelse af glæde du får ved at få penge tilbage i skat,indtil det går op for dig,at det hele tiden har været dine egne penge.

Skat spiller med vilje på denne følelse ved at regne bevidst forkert på borgernes forskudsopgørelse. Bevidst regnefejl giver penge retur. Intaxication bliver nu brugt bevidst i statens manipulation af borgerne.

Velfærdsstaten er berygtet for sin manipulation af borgenes følelser for at få opbakning til formynderiet. Et formynderi der ikke er i den enkelte borgers interesse og heller ikke i samfundets interesse. Nu skal borgerne manipuleres til at blive glade for at få sine egne penge retur. På et tidspunkt må 51% af vælgerne da indse dette vanvid.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er da så fucked up, som det kan blive. Tak for den!

mvh.
Jan

ons. apr. 08, 02:40:00 AM 2009  
Blogger Rasmus Ole Hansen said...

Jan, du må indse at det handler om følelser : p

ons. apr. 08, 11:32:00 PM 2009  
Anonymous Anonym said...

havde rettet forskudsopgørelse til at tjene mere for at undgå at skulle betale rest, betalte mere skat end jeg skulle og mystisk nok i årsopgørelsen havde jeg tjent meget mindre end det faktiske skrevet i min forskudsopgørelse, alligevel skal jeg betale skat tilbage, jeg må frem med lommeregneren :/ ps: det er ligemeget hvem der styre landet, de manipulere begge

fre. mar. 05, 12:39:00 PM 2010  

Send en kommentar

<< Home