2007/11/08

Søren Pind – hvem ellers. Man kan jo ikke stemme på Cepos eller Saxo Bank

I en tid, hvor ellers snusfornuftige liberale i frustration tænker på at stemme blank eller brænde valgkort af, så er det rart, at der trods alt stadig er alternativer, man kan stemme på.

Søren Pind. Det eneste liberale medlem af Folketinget. Inviteret til et arrangement i selskab med andre liberale. Det er trods alt rart at vide engang imellem, at man ikke er den eneste snusfornuftige liberale her i velfærdsstatshelvedet.

Lidt øl og pizza, det er altid rart. Så kom Michael Kristiansen og Peter Mogensen og stillede op til debat og showtime. Mon det var Kaare R. Schou, som Peter Mogensen hentydede til, da han sagde, at nogen kan være fyrre år på Christiansborg, uden at finde ud af, hvad der foregår.

Havde taget et par stykker med til arrangementet, så de kunne netværke eller mingle eller hvad du nu hedder på moderne dansk, at tale med andre mennesker. Det var medbloggeren Hans Jonas Hansen, de vantro LUere: Formanden i Kbh, Henrik og ham den lille Mikkel fra 180grader.

Talt blev der så, med Jarlen fra Jarlsblog og David, som man ellers normalt kun kan møde på Toga, fra Danskpolitik.

Super godt arrangement af Søren Pind. Jeg stemmer sgu på tirsdag. Det kan næppe blive bedre at protestere og så få Helle ”alle skatter er i spil” Thorning som statsminister. Gå ind på Saxo Bank og find din lokale kandidat. Jeg stemmer på Torben Raahede ....eller Søren Pind.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sikken en verden, hvor den tyv som lover ikke at stjæle alle dine penge er ens bedste ven. Lidt tyveri er stadig tyveri.

tor. nov. 08, 05:51:00 PM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home