2007/12/04

Al magt til sygeplejerskerne!

Den danske velfærd skabes af den produktive danske klasse. Den skabes af alle arbejdende danskere, dette er grundlaget for velstandskabelse og dermed velfærd. Dog sker det, at nogen enkelte grupper af de arbejdende dansker får storhedsvanvid og mener, at DE er grundlaget for velfærden, at de er den vigtigste brik i denne store kæde af værdiskabelse. Således lader det til, at nogle offentlige ansatte i denne tid har storhedsvanvid og mener, at de er den vigtigste brik.

Formanden for det dansk sygeplejeråd Connie Kruckow udtaler så ledes "De private må godt lave nogle markante lønstigninger, men hvis de offentligt ansatte, som er hele grundlaget for vores velfærdssamfund, får lønstigninger, er det pludselig en trussel for vores samfundsøkonomi. Det er noget vrøvl", men nej, de offentlige ansatte er ikke hele grundlaget for vores velfærdssamfund. De er dybt afhængige af resten af det produktive danske samfund.

Connie Kruckow's udtalelse bunder nok i en dyb mistro til, at resten af samfundet vil kunne varetage et sundhedsvæsen (og ældreplejen, psykiatrien etc) uden offentlig ansatte og dermed en offentlig sektor. Dertil kan vi andre jo fortælle hende, at det kan vi skam godt og vil med glæde påtage os opgaven. Men tilgengæld vil den offentlige sektor på ingen måde kunne præstere den velstandskabelse, som det private danmark forsørger staten med.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Samme Krukow var det der indrettede sig et nyt palæ i København. Marmor og designermøbler for medlemmernes penge. Hendes hyre justerer hun også selv. Dermed er hun en god repræsentant for tidsånden i det offentlige - tag selv og hvis nogen piver så sig at du ikke kan se problemet.

ons. dec. 05, 10:10:00 AM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home