2008/08/05

Mystisk udmelding fra Kristian Jensen (V)

Skatteminister Kristian Jensen vil have, at Venstre skal være mere liberal. I al den stund at Venstre ikke har været særlig liberale siden det blev regeringsparti, skulle et mål om at være mere liberal være nemt opnåeligt.

Det lyder lovende når Kristian Jensen udtaler til Politiken:

Jeg er ked af, hvis vi i Venstre ikke har vist, at vi rent faktisk er et liberalt parti. Budskabet er, at vi skal tilbage til at overlade ansvaret til det enkelte menneske. Og der er en bevægelse i øjeblikket i Venstre hen mod de mere liberale tanker. Det vi er i gang med, er at finde ny liberale bud på, hvordan vi skal løse problemerne i samfundet anno 2008


Hvad han mener med nye liberale bud ved han kun selv. Bedømt på hans tid som skatteminister har han været mest optaget af at fjerne dobbeltbeskatningsaftaler med andre lande, bruge penge på underlig fairplay kampagne og omlægge bilafgifterne. Mellem- og topskatten er der dog stadigvæk selvom fjernelsen af disse længe har været et liberalt bud på mange af samfundsproblemerne anno 2008 lige fra uddannelse til arbejdsudbud, øget velstand og fremtidig sikring af velfærd.

Måske er det nye vinde, måske er det blot lidt raslen med sablen før Venstres sommergruppemøde i weekenden. Jeg håber det første, men regner med det sidste.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home