2007/06/20

I hvert niende hjem siger de nej tak til dr

På Politiken.dk kan man i dag læse, at sortseere koster kassen. Månedsmagasinet Samvirke har lavet en analyse der viser, at i hvert niende hjem sidder der en sortseer. De snød DR for et kæmpe beløb sidste år. For DR har ligesom staten ret til penge, som du ikke har givet dem nogen accept til at tage. I den virkelige verden kalder vi det tyveri.

Kan det være at disse såkaldte sortseere slet ikke ser DR. Er man sortseer, hvis man har valgt DR fra? Jeg kender en del, der ikke betaler til DR. Jeg har endnu ikke hørt nogen af dem sige: "Jeg er en nasser, derfor betaler jeg ikke til DR." De bruger argumenter som "DR er noget lort" eller "Jeg synes, det er spild af penge." (begge argumener betyder det samme)

Nu vil folk der er nassere så heller aldrig sige, at de er nassere. Jeg ved det, fordi jeg kender en del. DR bruger ordet nasser rigtig nok i deres propaganda film, hvor en ung fyr går hjem, da det bliver hans tur til at give øl, efter at de andre har købt øl til ham hele aftenen. Problemet er blot, at situationen ikke giver mening, hvis man vil overføre den til DRs licens situation. De kunne vise en mand, som ikke drikker noget på en bar hele aftenen. Da han skal hjem vil hans venner have, at han skal købe øl til dem, fordi han har jo haft muligheden for at drikke.

DR nasserne er dem som vil have, at man skal betale penge til noget, som kun gavner dem selv.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

DR skal have lov til at tjene deres egne penge.
Det vil for DR være et måleligt bevis på, hvormeget de er værd i brugernes bevidsthed.

Vi har forladt børneårene, hvor Danmarks Radio var samlende på linie med kongehuset og meget andet.
Nu gælder det: Hvad er I værd?

falkeøje

ons. jun. 20, 05:03:00 PM 2007  
Blogger Unknown said...

Vi ER altså også nogle stykker, som reelt har fravalgt TV.

ons. jun. 20, 06:40:00 PM 2007  
Anonymous Anonym said...

Jeg tror faktisk godt, at DR kunne overleve uden licens kroner. Men det er da klart, at DR bedst kan lide situationen, som den er i dag. Det ville da være skønt, hvis man selv kunne opkræve penge af tilfældige folk. Det er politikerens ansvar, at privatisere DR. Chancen for at det sker under Anders "neo socialist" Rasmussen er ikke så stor. Men man kan da håbe. 7 9 13.

tor. jun. 21, 10:14:00 AM 2007  

Tilføj en kommentar

<< Home