2007/05/21

Fogh udgiver bog

Jeg blev så frygtelig glad idag, da jeg åbnede min mail-inbox. Her lå der nemlig en mail fra Cepos, som fortalte, at Fogh Rasmussen har skrevet en bog, som bliver udgivet den 4. juni.

Det er ganske vist ikke Statsminister Anders, der har været i blækhuset, men derimod hans søn Henrik. Her følger et uddrag af mailen:

Lancering af Henrik Fogh Rasmussens "Amerikanske Tilstande"

Udtrykket ’amerikanske tilstande’ bruges flittigt i den danske samfundsdebat – og det er sjældent positivt ment. Mange danskere opfatter USA som et land plaget af fattigdom, hjemløshed, racisme, vold og kriminalitet, hvor store grupper af befolkningen ikke har råd til en hospitalsindlæggelse i tilfælde af sygdom.

Èn af dem, der har oplevet – og studeret – forskellene på USA og Europa på tæt hold, er Henrik Fogh Rasmussen, der selv bor og arbejder i USA. Henrik Fogh Rasmussen dokumenterer i sin nye bog, "Amerikanske Tilstande", at mange af myterne og forestillingerne om USA langt fra holder stand.

Bogen udkommer 4. juni og er CEPOS' første udgivelse på eget forlag. Udgivelsen markeres med en boglancering den 4. juni kl. 8:00-10:00 på Radisson SAS Royal Hotel i København, hvor Henrik Fogh Rasmussen vil diskutere bogens temaer sammen med bl.a. Jacob Holdt, forfatter til bestselleren ”Amerikanske Billeder”, og Michael Zarin, tidligere rådgiver for U.S. Secretary of State Colin Powell. Alle er velkomne.

1 Comments:

Blogger ebj said...

Jeg ville ønske, at Henrik Fogh R.
ville læse Martin Krasniks forsideartikel på Weekendavisen 1. juni. Jeg synes, der er milelangt mellem de to amerika-kenderes syn på sundhedsvæsenet i USA.

søn. jun. 03, 08:40:00 AM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home