2009/04/05

Helle Thorning-Schmidt (S): Hykler eller historieløs?

5 gange er en socialdemokrat blevet statsminster uden valg. Fuldt ud i overenstemmelse med demokratiets spilleregler.

Alligevel udstiller Helle Thorning-Schmidt sig selv på Socialdemokraterne.dk:
Danskerne har stemt på, at Anders Fogh Rasmussen skal være statsminister. Nu skylder vi dem, at de kan give deres stemme til kende igen, når situationen ændrer sig.

Oppositionen har trange kår når statsministerkandidaten ikke engang kender demokratiets spilleregler. Troede folketingspolitikerne læste Grundloven før de skrev under. Jeg skal ikke bedømme om Helle Thorning-Schmidt hykler eller er historieløs eller blot desperat for at få chancen for at forbedre sidste folketingsvalg katastrofale valgresultat.

Til orientering for socialdemokrater o.a., så er Lars Løkke Rasmussen folkevalgt. Han har ikke et flertal imod sig i Folketinget. Han er dermed landets statsminister til næste folketingsvalg, der skal afholdes senest i november 2011.

5 gange er en socialdemokrat blevet statsminister uden valg. Forslå dog en ændring af spillereglerne istedet for populistisk tuderi.

Danmark har brug for en borgerlig-liberal regering. Håber Lars Løkke Rasmussen(V) i modsætning til Fogh kan levere.

2 Comments:

Blogger Stærmose said...

At Løkke er folkevalgt er endda ligegyldigt i denne sammenhæng. Han er udnævnt af regenten og der findes ikke et flertal i folketinget, der vil udtrykke mistillid til ham. Det er alt Grundloven kræver.

søn. apr. 05, 04:22:00 PM 2009  
Blogger Rasmus Ole Hansen said...

Enig Stærmose.

Det er pinligt for socialdemokraterne, at have en leder der bruger sådanne argumenter. Det lyser jo langt væk af desperation.

man. apr. 06, 12:35:00 AM 2009  

Send en kommentar

<< Home