2007/03/06

Martin Geertsen i medvind

TV2 har lavet en meningsmåling vedr. nedrivningen af Ungdomshuset.

”Et flertal på 70 procent af danskerne mener, det er enten godt eller meget godt, at Ungdomshuset er blevet ryddet. Det viser en måling, som MEGAFON har foretaget blandt 1513 danskere.
I alt 16 procent af de adspurgte mener, det er dårligt eller meget dårligt, mens 12 procent mener, at det hverken er godt eller dårligt.
Skylden for, at det ikke lykkedes at finde en fredelig løsning, mener 58 procent ligger hos brugerne af huset, mens 23 procent peger på Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard (S).
Desuden mener 61 procent af de adspurgte, at de unge på grund af vold og ballade ikke skal have noget nyt ungdomshus.
I alt 27 procent mener, at de unge hurtigst muligt skal have et nyt hus for at undgå mere vold.”


Det sker sjældent at en politiker repræsenterer 70 % af befolkningen i en debat og 5 personer repræsenterer 16 %, men tilsyneladende ikke når DRs TV avis sammensætter en debat kl. 21 en søndag aften. Sammensætningen af inviterede gæster symboliserede på glimrende vis, hvor ude af trit med virkeligheden DR efterhånden er kommet.

Vedr. spørgsmålet om hvorvidt de Unge skal have et nyt hus, så repræsenterede Martin Geertsen alene, 61 % af befolkningen. Bo Asmus Kjeldgaard repræsenterede tilsyneladende de 27 %, der mener man skal give efter for vold. Jeg anslår at de resterende procent point, fordeler sig over 0,0004 % der udgøres af voldspsykopaterne og deres forældre, som jo var dem der fik ungdomshuset ved vold i sin tid (ak ja forældre stoltheden må have været stor over weekenden). Derudover er der så 11,9996 %, som er ligeglade med debatten om Ungdomshuset, eller også er de nogen af de håndværkere som kan se deres levebrød truet, fordi de rent faktisk tilvejebringer værdi for andre i samfundet.

Det kan dog undre mig, at 58 % af de adspurgte mener, at Ritt Bjerregaard har skylden, eftersom det jo var Egon Weidekamp, der gav efter for volden i sin tid med ordene ” De får et hus, og vi får fred”, at rydde op efter andres fejltagelser kan vel næppe siges at være et spørgsmål om skyld.

Ak ja, Weidekamp fortrød mange gange siden hen sin fejltagelse, men samlede aldrig selv mandsmod nok til at rette op på fejlen. Desværre levede han ikke længe nok til at se København få en Socialdemokratisk Overborgmester, der trods alt i sidste ende efter mange finurlige krumspring, viste at man godt kan være Socialdemokrat og have nosser.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

"Kritisk Presse" (yeah right!) skrev bl.a.:
"Det sker sjældent at en politiker repræsenterer 70 % af befolkningen i en debat og 5 personer repræsenterer 16 %, men tilsyneladende ikke når DRs TV avis sammensætter en debat kl. 21 en søndag aften. Sammensætningen af inviterede gæster symboliserede på glimrende vis, hvor ude af trit med virkeligheden DR efterhånden er kommet."

Sikke dog noget vås! At et eller andet analyseinstitut ringer til nogle danskere og spørger om hvad de mener om et specifikt, lokalt emne, der alene har med København at gøre, er jo totalt ligegyldigt!

I skræpper jo ikke op, hvis indbyggerne i Sønder Vrå får et nyt forsamlingshus eller en fælles stavl brænde, selv om resten af danmarks befolkning måske var imod - og med rette, for hvad rager det dog den gennemsnitlige dansker, hvordan de indretter sig i Sønder Vrå.

søn. mar. 18, 04:02:00 PM 2007  

Send en kommentar

<< Home