2007/03/16

Send mere slik!

For vi har ikke mere, vi har spist det hele. DR er en flok børn, som ikke kan disponere over deres midler. Men heldigvis har de en dybt ansvarlig voksen til at holde øje med dem, Kenneth Plummer.......

Nå, men børnene ved DR vil gerne havde, at politikkerne giver dem flere tvangsopkrævede licens penge til at finansiere deres underskud. Men ledelsen har indset, at politikkerne ikke vil værre med til dette, så de har en plan! De vil spare penge! Måske var det et sted at starte her.

Kenneth Plummer kan også afsløre, at de rent faktisk kan spare uden at det forringe deres public service forpligtelser.

DR vil leve op til de aftaler, som vi er blevet pålagt. I ledelsen har vi udarbejdet en spareplan, som skal løse de økonomiske vanskeligheder, som DR står over for og derved sikre, at vi lever op til public service-aftalen. Den har vi tænkt os at følge, siger Kenneth Plummer.

Så kunne man jo få den tanke, at de bruger satans mange unødvendige penge, hvis de kan spare 300 mio. uden at det går ud over TV kvaliteten.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Den eneste grund til at forPlumrer kan love at holde standarden i den nuværende situation er at niveauet alligevel ikke kan blive lavere.

fre. mar. 16, 09:52:00 AM 2007  

Send en kommentar

<< Home