2007/06/29

Affald er en vare, Connie!

Jeg er i chok over Connie Hedegaards stupiditet! Normalt plejer jeg at afholde mig fra at bruge så stærke ord, men her er det på sin rette plads. Connie Hedegaard (tænk hvis hun bliver formand for de Konservativ.. gys!) har fået gennemtrumfet et stop for affaldsturisme! Ahh tænker i, strengere bøder for tysker der smider med affald ved de danske landeveje, nej, det er ikke det.

Hun har fået undtaget affald, reglerne for det indre marked i EU, og man kan derfor f.eks. indføre et import forbud mod affald, hvilket hun vil. For hun er bange for, at tysk affald fortrænger det danske affald ved de danske forbrændingsovne, samt at affaldet må tag sig en tur på landevejene.

Affald er en vare som alle andre, forskellen er bare, at man betaler for at komme af med den. Dem der kan behandle det billigst, kommer til at behandle det, at opsætte barriere for det, er lig med dårlig affaldsbehandling på længere sigt. At affald bliver transporteret er bare et tegn på, at aktørne prøver, at finde det billigste sted for behandling af affald. Jeg troede, at man som medlem af de Konservative, måtte havde bare et minimum af kendskab til markedet!

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home