2006/10/31

Venstre og den tabte dagsorden

Venstre gennemhuller BUPLs skræmmekampagne rapportere DR.

Det burde nu heller ikke kræve en større indsats. Det interessante er dog derimod på hvilken måde Venstre tilbageviser skræmmekampagnen.

Den nye politisk ordføre for Venstre, Troels Lund Poulsen udtaler i forbindelse med, at det viser sig, at to ud af tre kommuner havde det samme eller flere pædagoger ansat end sidste år:

Det viser, at BUPL's påstande om, at der skal ansættes langt færre pædagoger næste år, er det pure opspind. Og i 51 pct. af de kommuner, hvor der er faldende børnetal, opretholder man antallet eller får flere pædagoger. Det er en opnormering.

Det kan da godt være at Troels Lund Poulsen kan glæde sig, over at BUPL ikke har ret, men BUPL kan glæde sig over noget vigtigere. Det har lykkedes BUPL at sætte dagsordnen. Istedet for at kigge på outputsiden, som man ville gøre alle andre steder end i den offentlige sektor, når man skal vurdere frugterne af sine anstrengelser, har BUPL og andre fået Venstre med på ideen om at kigge på inputsiden som succes kriterie.

At bruge inputsiden som succeskriterie, vil være at kalde Sovjetunionen eller DDR for en succes, for her blev alle ressoucer brændt af i det offentlige. Ikke engang Frank Aaen vil dog længere kalde Sovjetunionen eller DDR for forbilleder.

Så istedet for at rende rundt og tale med på venstrefløjens agitering for at kigge på inputsiden som succeskriterie, vil jeg her komme med en lille appel til den nye politisk ordfører om at få sat en dagsorden, hvor det er outputsiden og dermed resultaterne der tæller som succeskriterie

Kom så Troels, you can do it!

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home