2007/01/10

DF bag nyeste tilskuds forslag

En ting er sikkert. Når man samler 179 personer i en stor sal, og samtidig giver dem muligheden for efter for godt befindende at råde over andre menneskers ejendom, så vil der helt sikkert jævnligt komme forslag frem om nye muligheder at bruge de tilranede midler på.

Sidste nye forslag om hvordan det offentlige kan blande sig i andre menneskers liv, står DF for. DF kræver nu tilskud til enlige adoptivforældre rapporterer Politiken.

Forslaget møder opbakning fra flere sider, hvilket forslag om at optræde formynderisk over for borgerne jo oftest gør, her er det Socialdemokraterne, SF, Enhedslisten og så ment også De Radikale er med på ideen.

Det er i det politiske gummistempel ligstillingens hellige navn at forslaget bakkes op. Ja, meget har det udtryk, ligestilling, måtte stå model til siden Venstre defenitivt lagde enhver debat på hylden når ligestillings kortet bliver spillet af modparten. Læs blot hvad de Radikales familieordfører udtaler:

"Vi går i enhver henseende ind for ligestilling af forskellige familietyper. Og det vil sige, at vi ikke synes, at man fra statens side kan gå ind og sige, at det er bedre at få sit barn ved et ’one-night- stand’, end det er ved at få et barn gennem adoption. Jeg ser slet ingen grund til, at man ikke skulle ligestille i den her sammenhæng", Simon Emil Ammitzbøll.

Det er måske gået hen over hovedet på den unge Simon Emil, at ligstilling kunne betyde ligestilling for loven, og at man bedst muligt sikrer ligestilling for alle familietyper ved, at det offentlige ikke støtter nogen familietyper overhovedet. Det er næppe noget man får Simon Emil til at indse, men som trøst kan det bemærkes, at det nok er en del nemmere at overbevise Simon Emil om lighed for loven, end det var for Mark Strudal i FC Zulu at lære ham at tæmme en fodbold.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home