2007/01/08

Ungdomshuset belønnes for hærværk

Anderledes kan konklusionen ikke være når man læser artiklen i Politiken med overskriften "Alle parter tilfredse med møde om Ungdomshuset". Nu skal det selvfølgelig lige bemærkes at de forretningsdrivende på Nørrebro, det altid går ud over når Ungdomshusets brugere smadrer bydelen, ikke var med til mødet. Mødedeltagerne som var Overborgmester i København, Ritt Bjerregaard, Talsmand for fonden Jagtvej 69 Knud Foldschack og MF for Enhedslisten Line Barfod, blev nemlig enige om at som tak for Ungdomshusets manglende respekt for andre mennesker, skal de selvfølgelig have lov til at overtage den nedlagte Brandstation længere henne ad gaden.

For lige at sætte møde deltagernes lemfældige tilgang til andre menneskers frihedsrettigheder i relief, er her et par citater for artiklen:

"De unge kan ikke forholde sig til luftkasteller, så jeg er meget glad for, at Ritt Bjerregaard nu tager ansvar og går ind med en konstruktiv løsning", siger Line Barfod.

Hærg og du skal få. Det er da virkelig ansvarligt og konstruktivt af Overborgmesteren. Gad vide hvor mange af Ritt Bjerregaards ca. 60.000 personlige stemmer der er enige i Line Barfods vurdering af Overborgmesterens lederskab i denne sag.

"Nu skal vi undersøge muligheden her til bunds. Jeg har ikke kunnet undgå at bemærke, at de unge er glade for Nørrebro, så derfor er det her en god løsning", siger Ritt Bjerregaard.

At løbe hærgende op og ned af gaden er en lidt besynderlig måde at vise glæde over sin bydel på, men folk har jo selvfølgelig hver deres måde at udtrykke deres følelser på. Ligefrem at kalde det en god løsning at blive enige om at give efter for vold, må dog lade meget tilbage at ønske af Ritt Bjerregaards forhandlingsevner.

2 Comments:

Blogger Jakob T. said...

Kan man ikke sætte de der "unger" ud på en øde ø hvor man kan kaste brosten efter dem med katapulter?

tir. jan. 09, 08:02:00 AM 2007  
Blogger Rasmus Ole Hansen said...

Ja, eller man kunne forestille sig at fonden Jagtvej 69, købte en platform og placerede Ungeren i internationalt farvand.

lør. jan. 13, 04:47:00 AM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home