2006/12/29

DRs perfide kommentarer

DR rapporterer at Ritt nu vil sende Ungdomshuset ud på Christiania. Ja, den dame får mange ideer.

Christianitterne melder sjovt nok ikke tilbage med begejstring over udsigten til at få utilpassede voldelige galninge som naboer.

Det der herfra vækker undren er dog følgende afslutning i DRs rapportage:

”Huset på Jagtvej ejes nu af frikirken Faderkirken, der har afvist alle tilbud om at afstå bygningen for beløb, der langt overstiger den pris, som menigheden i 2001 betalte, da den overtog ejerskabet fra et aktieselskab, der i 2000 købte bygningen af kommunen.”

To ting der gør at man undres over denne slut replik, er:

1. Det har ingen sammenhæng med resten af rapportagen, og man aner en perfid bagtanke. Perfid, fordi man aner en forargelse fra DRs side over at Faderhuset ikke har villet sælge

2. Hvorvidt de afviste tilbud er højere, end hvad Faderkirken købte Jagtvej 69 for, har intet med noget at gøre. Når tilbudene er blevet afvist, har de ikke været gode nok, det er forretningspraksis for begyndere. En handel mellem to parter kan kun finde sted, hvis begge er enige.

Det er pudsigt, at lige DR bringer en sådan perfid kommentar til sidst. Men det er dog ikke særlig overraskende, at det lige netop er DR, der udviser en så basal manglende forståelse for, hvordan en handel finder sted. DR licens er jo et glimrende eksempel på, at DR ikke selv mener at de udbyder et godt produkt, og derfor gennem lovgivningen må tvinge alle med bestemte brugsgenstande til at betale. Fra på mandag skal DR endda også have licens fra husstande med Internet og mobiltelefoner. Så næste gang du hører om tabere ved handel, så må det være DR licens betalere der hentydes til.

2 Comments:

Anonymous Henrik C said...

Ja, statskanalen, som alle betaler licens til, er objektiv...

Hvorfor kan journalister ikke bare bekende kulør og derefter lade os tage stilling

fre. dec. 29, 06:32:00 PM 2006  
Anonymous Martin said...

Ja det er virkelig skægt at man er sådan efter faderhuset pga. de ikke vil sælge med den fortjeneste, som dumme journalister kun kan se.

Hvis man slår et smut forbi skats ejendomsvurdering så kan man se huset med grund er knap 6 mio værd (men det er sket pga. en individuel vurdering "andre vurderinger")Hvis man derimod ser på nogle af de bolig/forretningsblokke der ligger ved siden af... Ja så er flere af dem vurderet til over 100 mio.

Hvis man så forestiller sig at faderhuset for fjernet de unge og huset - for at bygge noget nyt... Så er der altså et væsentligt højere indtjeningspotentiale... Så de bør holde deres lede kæft, de dumme journalister på DR!!!

ons. jan. 03, 11:29:00 AM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home