2008/09/19

Venstre er ved at miste næste generation

Venstres politiske ordfører Inger Støjberg tager let på, at VU Århus nye medlemshverningskampagne tager udgangspunkt i et opgør med moderpartiet.

Til JP udtaler hun:
Jeg kan kun bakke op om, at VU Århus får nogle flere medlemmer

Det er en noget nonchalant holdning at have, når man mindes de Konservatives proces fra Statsministerparti til kun at have 17 mandater i dag, samt reduceret til en rolle som skødehund for Venstres socialdemokratiske velfærdslinie.

Alt imens Inger Støjberg under VU Århus flere medlemmer, vokser facebookgruppen VUere for Liberal Alliance.

Trusslen er dog gået op for VUs landsformand Thomas Banke, der i en klumme på 180grader, forsørger at overbevise sine medlemmer om, at VUere stadig har bedste af at støtte Venstre. Bemærkelsesværdigt er det dog at argumentationen i klummen på intet tidspunkt indeholder en fremhævelse af Venstre som liberalt parti, men koncentrere sig om mudderkastning mod Liberal Alliance og Ung Alliance, og en bøn om at Ung Alliance ikke forsøger at kapre VUere.

Truslen tages seriøst af VUs landsformand. På tide at Venstre indser alvoren for hvad den nuværende socialdemokratiske velfærdslinie kan betyde på langtsigt, og genfinder den liberale kurs, som har ligget og samlet støv siden 2001. Alternativet er selvfølgelig at 30 Venstre MFere begynder at se sig om efter en mere samfundsnyttig beskæftigelse end at sidde i Folketinget.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home