2008/09/06

Ja til rygelovgivningen uden begejstring

Videnskabsminister Helge Sander(V) stemte for rygelovgivningen, men uden begejstring. Denne absurde forklaring står at læse i denne weekends udgave af Søndagsavisen under "Ugen ifølge".
Helge Sander(V) kritiserer den seneste debat om yderligere stramninger af rygelovgviningen. For en gangs skyld er intervieweren ikke blot mikrofonholder og spørger derfor, uden tvivl med et forundret ansigtsudtryk:

Jamen, stemte du egentlig ikke selv for rygelovgivningen?


Nu skulle man tro, at afstemninger i folketinget var så enkle at man kan stemme enten ja eller nej eller undlade at stemme. Helge Sander(V) valgte den fjerde og hidtil ukendte stemme mulighed fra folketingssalen, og svare følgende på interviewerens spørgsmål:
Jo, men jeg stemte for uden begejstring

Nu handler artiklen om ugen ifølge Helge Sander(V), men man kunne godt have ønsket sig nogle opklarende spørgsmål til hvorfor og hvor tit Helge Sander(V) gør brug af denne fjerde svar mulighed. Med den manglende borgerlige politik er der uden tvivl mange VK vælger der siden 2001 har sat deres kryds ved liste V eller C, men som stemte uden begejstring.

2 Comments:

Blogger Thomas said...

Uden begejstring? Manden er jo rablende idiot.
Det minder om Bill Clinton: "I didn't inhale"

lør. sep. 06, 10:33:00 PM 2008  
Blogger Rasmus Ole Hansen said...

Ja, det bliver svært at finde en kommentar der slår Helges.

tir. sep. 09, 10:29:00 PM 2008  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home