2009/03/15

Bendt Betjent politianmeldt af Uffe Thorndahl(ex.K)

Uffe Thorndahl, manden bag Løkkes bilagsgate, har politianmeldt Bendt Bendtsen for deltagelse i 33 arrangementer i sin tid som minister.

33 gange i perioden 2003-2008 har ladet store danske virksomheder og direktører betale for jagt- og golfture. 12 af turene har varet flere dage og har inkluderet betalte ophold på en række danske godser, skriver BT.

BT kan endvidere oplyse, at eksperter siger, at det er imod reglerne for en minister. Hvilke eksperter er der tale om? Jeg formoder, at det er eksperter i forvaltningsret, men når BT ikke ulejliger sig med, at navnecitere deres spurgte ekspert, kan det jo lige så godt være pølsemanden på Rådhuspladsen de har spurgt. Så skriv dog, hvem jeres eksperter er.

Jeg tvivler nu på,at der er meget i denne her sag. Forventer ikke ligefrem anklagemyndigheden gider bruge meget tid på, at en tidligere konservativ prøver, at hævne sig for, at være blevet smidt ud af partiet. Dog er det kuriøst nok at politianmelde en tidligere politimand bestikkelse.

Måske prøver Uffe Thorndahl, at få Skat på banen. Politianmeldelsen drejer sig i hvert fald kun om den periode som Skat kan nå, at kræve omlignet. Bendt Bendtsen blev jo trods alt minister allerede i 2001.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home