2009/03/10

Mon Brian Mikkelsen (C) er blevet rocker

Brian Mikkelsens (C) måde at håndtere bandekrigen på er, at eliminere rockernes konkurrenter ved hjælp af udvisninger.

Det er rockerne sikkert glade for. En bedre rockerven fås vist ikke mange steder.

Det er utroligt at Brian Mikkelsen ikke selv kan se problemet ved, at bruge lovgivningen til, at intervere blandt konkurrenter på et kriminelt marked.

Det måtte jo komme. Statens reguleringstrang er nu ikke kun omfattet den legale del af samfundet. Brian Mikkelsen går nu aktivt ind og støtter monopoliseringen af narkotikamarkedet til rockernes fordel.

Integrationskonsulent Mohammed Rafiq påpeger det uhensigtsmæssige i forslaget, og udtaler til Berlingske:
Det er grotesk, fordi Brian Mikkelsen laver en sammensværgelse mod indvandrerne i Danmark. Han giver monopol til rockerne på hashmarkedet med henblik på, at de får hele hashmarkedet for sig selv

Det får flere folketingspolitiekere til at fare i flint. Politisk ordfører Inger Støjberg(V) reagerer ved at gå til angreb på alle integrationskonsulenter:
Det er det glade vanvid, og det er på tide, at vi får kigget på hele området

Det glade vanvid er dog forbudet mod narkortika. På Punditokraterne gør Niels Westy opmærksom på, at når konkurrence på pris og kvalitet sættes ud af kraft pga. kriminalisering af narkotika, så afløses det af konkurrence på brutalitet. Hvilket manifesterer sig i den igang værende bandekrig.

Rockerne skal dog ikke føle sig for sikre på Brian Mikkelsens hjælp. Den monopol status som Brian Mikkelsen vil give rockerne, ved hjælp af lovgivningen, vil snart bliv udfordret af statsnarko.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home