2009/03/15

Internetskat 1 og 2

Vil Skatteminister Kristian Jensen have mindre brug af Internettet? Mindre IT? Mindre kommunikation? Ministeren udtaler i en pressemeddelse fra 1. marts 2009:
Skat virker. Det, vi vil have mere af, sætter vi skatten ned på. Og det, vi vil have mindre af, sætter vi skatten op på.
Medielicensen og den nye Multiemedieskat kunne passende omdøbes til hhv. Internetskat I og Internetskat II. De udgør defacto skat på kommunikation og brug af IT.

Åbentbart var der ikke nok skatter på IT, kommunikation og internettet med medielicensen. Så socialdemokraterne fandt på en ny skat på internettet. Det er ikke opmundrende for investorer og højtuddannede der har mulighed for at vælge Danmark fra. Eller for dem der stadig er i Danmark for den sags skyld.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nej, de har jo også forsøgt sig med skat på ko-prutter. Hvornår finder de mon på, at vi skal beskattes af vejrtrækning, endsige at være i live?

Og et tip til skattehajerne - skal det mon ikke koste 25 øre for hver email, man skriver? Og skat på at skide - den må der kunne hentes millioner hjem på.

Liberal regering? Fuck me so hard....

søn. mar. 15, 11:15:00 AM 2009  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home