2009/03/16

Uffe Thorndahl skruer bissen på: Melder Bendt Betjent til Skat

I går skrev jeg om Uffe Thorndahls politianmeldelse af Bendt Betjent i Bendt Betjent politianmeldt af Uffe Thorndahl(ex.K), at målet måske var, at bringe Skat på banen:
Måske prøver Uffe Thorndahl, at få Skat på banen. Politianmeldelsen drejer sig i hvert fald kun om den periode som Skat kan nå, at kræve omlignet. Bendt Bendtsen blev jo trods alt minister allerede i 2001.

Nu har Uffe Thorndahl, selv anmeldt Bendt Betjent til Skat for skatteundragelse ifølge BT.

På skatteområdet er der ingen retssikkerhed for borgerne og man har oplysningspligt af indtægter og gaver. Vurderes Bendt Betjents jagtture som gaver, så har han et meget stort forklaringsproblem. En almindelig skatteyder ville skulle bevise, at der ikke er tale om gaver. Spændende at følge med i om Bent Betjent skal igennem samme omvendte bevisbyrde som den almindelige skatteplagede dansker.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det på tide at Løkke Lars og Bendt Betjent bliver kigget efter i sømmene. Jeg har haft mulighed for på nært hold at se de to herres bilag. Det er stærk tobak. Hvis ansatte i mit firma havde hang karrieren i en tynd tråd. Jeg håber ikke at Løkke Lars ender som Foghs afløser. Det ender i italienske tilstande hvis det ikke bliver stoppet.

lør. mar. 21, 08:46:00 PM 2009  
Anonymous Anonym said...

Uffe Thorndal er en HYKLER - han anmelder først nu, selvom han angiveligt har haft viden om snyd i årevis. Gad vide om Herr Thorndals embedsføresle tåler et nærmere eftersyn?

fre. maj 29, 10:13:00 PM 2009  
Blogger Flemming said...

Er der ikke nogen der kan lukke røven på ham Uffe. Mage til hyklerisk pis skal man lede længe efter. Han burde selv blive anmeldt for landsskadelig virksomhed, at trække sådan en sag frem nu, hvor DK har brug for politisk stabilitet i en tid hvor arbejdsløsheden stiger voldsomt. Det er da for åndsvagt. Nu skal vi så igennem hele møllen endnu engang, de næste mange mange dage (ja uger sikkert) i TV og RADIO. Jeg har selv arbejdet i det offentlige og mage til ødselhed skal man sku lede længe efter. Jeg har fortalt vidt og bredt om hvor latterligt mange slanter der bliver brugt på ingen ting og ligegyldigt tingel tangel, men kan det interesserer personer som Uffe, moralens vogter?, næ nej. Blev der barberet på tingel tangel budgetterne mens han var borgmester i Hørsholm?, nej vel. Men at angribe en person for lemfældighed med statens midler, se det er noget man kan finde ud af. At Uffe så efterfølgende påstår at det ikke er personligt ment, ja han må jo tro at vi er sinker alle sammen hvis vi hopper på den.

Uffe!, luk røven og det er nu, jeg er så træt af din slags.

lør. maj 30, 12:07:00 AM 2009  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home