2007/04/24

Farvel til DR sporten!

Hvis man har set tv-avisen i dag, så vil man vide, at DR har droppet DR Sporten, og det er der selvfølgelig en masse politikkere, der er sure over.

Per Clausen fra enhedslisten udtaler "Derfor foreslår Enhedslisten, at staten overtager DR-byen og efterfølgende lejer denne ud til DR på økonomiske betingelser, der svarer til de forventede udgifter for DR. Dette ville reelt løse DR's økonomiske problemer, redde DR-sporten og gøre det muligt at indgå fyringer og nedskæringer"

Nu er det selvfølgelig altid let at finde dumme udtalelser fra Enhedslisten, men alligevel er det da pudsigt, at samme parti som er sure over, at Brian Mikkelsen sender mails til DR, pludselig finder det i orden at blande sig. De blander sig jo på den gode måde.

Den eneste rigtige løsning er at sælge hele DR, og lade folket bestemme hvad DR skal sende og ikke sende.

5 Comments:

Anonymous falkeøje said...

Det er da logik for høns, at DR har valgt at bortspare sporten, for at skabe mest rav i protesten over besparelserne.
Havde man valgt at spare pengene på de kulturelle aktiviteter, så havde der været langt mere ro over feltet.
I DR er man ikke så voksen, at man vil forstå, at bruger man for mange penge, så skal man man mangle penge i den sidste ende.

falkeøje

tir. apr. 24, 09:53:00 AM 2007  
Anonymous Anonym said...

God kommentar. Jeg tænkte præcis det samme, på samme måde som når kommunerne starter budgetforhandlinger med staten med at skære ned på daginstitutioner, hvor de ved at det gør mest ond på offentligheden. Problemer for DR er blot at vi efterhånden alle ved at der findes bedre alternativer, så virker truslen ligesom ikke så slem. Vi har jo vænnet os til at fodbolden ligger på TV3 og håndbolden på TV2, så lever man nok med at vi ikke kan få lov at se curling med kommentatorer fra DR.

tir. apr. 24, 10:37:00 AM 2007  
Blogger Rasmus Ole Hansen said...

Velkommen til Hans.

Jeg troede de lukkede DR Sporten efter VM i fodbold. Der kan man bare se : )

tir. apr. 24, 10:49:00 PM 2007  
Anonymous Anonym said...

Hvordan forestiller I jer at folk selv vil kunne bestemme noget som helst, hvis udbuddet overlades til et marked?
Det kunne være interessant at få en redegørelse herfor, i stedet for en gendrivelse af de utallige frimarkedsmyter, som efterhånden florerer vidt og brdt, men som savner enhver realitetssans, endsige nuancerende sigte.
Hvordan skal man forvente kvalitet, og skal der være afstemninger om udbuddet? Det er vel ikke sådan at I tror folk "stemmer" med pengepungen, ikke at dette ikke kan finde sted, men ærlig talt; det kan gå den ene vej, som den anden vej.
Hvad kan man opnå på et marked, udover et minimum af udbud og uholdbare løsninger, der ekskluderer besiddelsesløse og en langsigtet mål med produktion og forvaltning af ressourcer (jvf. eksempelvis energiområdet)..

tir. maj 01, 11:17:00 AM 2007  
Anonymous Anonym said...

Hvis du gerne vil have svar på dine spørgsmål, så kan du gå ind på liberators forum. Dit spørgsmål har vel næppe noget med den konkrete sag at gøre. Det virker mere som et generelt spørgsmål.

tor. maj 03, 01:41:00 AM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home