2007/04/20

Folketingets kulturudvalg vedtager ulovlig erhvervsstøtte

Ulovlig er nok så meget sagt, for de 179 på Christiansborg bestemmer jo med meget vide rammer selv, hvad der er lovligt og ulovligt.

Erhvervsstøtte er der i hvert fald tale om. Det handler selvfølgelig om Danmarks Radio. Ikke nok med at Brian Mikkelsen (K) har udfordret skattestoppet ved at udvide afgiften til DR. Ja, ja jeg ved godt at skattestoppet defineres efter regeringens behov. Nu får DR også lov til at låne penge på gunstige vilkår og desuden hælde ekstra 50 millioner i det sorte hul der kaldes for DRs økonomistyring.

Brian Mikkelsen udtaler glad:

"Jeg er glad for, at det er muligt at hjælpe DR økonomisk. DR er vores centrale public service-station, og det har derfor været magtpåliggende for mig, at det nøje blev undersøgt, hvordan vi kunne give DR en hjælpende hånd i den vanskelige situation, som stationen er havnet i"

At det er Brian Mikkelsen magtpålæggende at hjælpe en ineffektiv organisation siger vist en del om Brian Mikkelsen. Han gør i hvert fald meget for at bevare muligheden for at have nogen at sende tude mails til. Imens kan man så undre sig over, at hverken konkurrencestyrelsen eller EU endnu har grebet ind over for statens støtte til DR. Kan det virkelig passe at Folketinget gerne må støtte en medievirksomhed til ulempe for forbrugerne og andre medievirksomheder. Nå ja, det bestemmer de 179 på Christiansborg jo selv.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home