2007/05/02

180grader

Endnu en avis på banen. Netavisen 180grader skulle eftersigende være af borgerlig observans, og det er jo dejlig tiltrængt. Nu skal der sikkert nok komme noget, vi her på siden er uenige i alligevel, sådan er verden jo nu engang skruet sammen.

I to dage har netavisen nu været oppe. Mere bemærkelsesværdigt er det dog den megen debat, der har været i andre medier. Tænk engang hvor meget furore det kan skabe, blot fordi nogen siger at de vil lave en borgerlig avis, da der ingen er i forvejen.

Når Holger K. og Ole Sohn så bliver hevet frem på DR, for at give deres analyse af at JP og Berlingske skam er ærkeborgerlige, så har man da for alvor problemer. Selvfølgelig synes de to røde kammerater at Berlingske og JP er ærkeborgerlige. 99% råderet over borgernes liv, ville for dem stadig være et udtryk for et kapitalistisk udbyttersamfund, der må omstyrtes. Det er da muligt, at det for de to røde kammerater, f.eks. vil være ultra liberalistisk at forestille sig, at den enkelte har mere tilbage til sig selv, end hvad der gives til staten, men specielt borgerligt er synspunktet nu ikke.

Herfra tillykke og god kamp til 180grader, Danmarks nye arbejderavis – avisen for folk der går på arbejde.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home