2007/08/22

En klam virkelighed!

Så er der igen sure miner i det konservative bagland. Endnu engang føler de sig forrådt af en betjent, som har vist os alle, at betjente ikke behøver at være mandige beslutsomme mænd.

Kritikken kommer bl.a. fra Allerøds borgmester Eva Nejstgaard, som udtaler:
Som konservativ synes jeg, det er fint, at der er kommet skattelettelser på arbejde. Men det er et minus, at man samtidig hæver energiafgifterne. Når vi har så god en økonomi, som vi har i øjeblikket, så kan jeg ikke forstå, at det er nødvendigt at give med den ene hånd og tage med den anden. Det er altså ikke optimalt.
I følge
Pia Christmas-Møller er der ikke noget at komme efter.
Jeg synes, at de skulle prøve at melde sig ind i det virkelige liv og se, hvad er der er lagt på til: En skattelettelse på ti milliarder kroner, som sikrer, at der nu er endnu flere, som ikke vil blive belastet af en marginal beskatning på over 50 procent.

Den virkelighed PC-M lever i er desværre bare ikke den samme som alle os andre. Uanset hvordan man vender og drejer det, så har vi altså ikke fået ti milliarder i skattelettelser. Man kan ikke bare flytte rundt på beløb og så lyve til befolkningen (eller kan man?). Jeg er dog glad for de tre milliarder, som vi har fået.

Tak Nyrup

2 Comments:

Blogger Mathias said...

Jeg vil gerne lige protestere mod formuleringen "de 3 mia. vi har FÅET"

Vi har aldeles ikke fået noget som helst. Vi bliver FRATAGET mindre.

Der er i min verden en stor forskel!

ons. aug. 22, 01:57:00 PM 2007  
Anonymous Anonym said...

Det har du fuldstændig ret i. Jeg vil gerne sige undskyld for et dårligt ordvalg.

Det skal ikke ske i fremtiden :-D

ons. aug. 22, 02:14:00 PM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home