2007/03/30

Tænk hvis alle arbejdede sort

Skat har fundet på en ny kampagne. Et fake opslag tilbyder en løn på 150 kr. i timen, og indtil videre er 1107 personer ifølge Skat hoppet på vittigheden.

150 kr. i timen sort. Det er da ingen ting. Tænk at Skat er så fedtede, når det alligevel er et joke opslag.

Ringer man til Skats spøgefuldhed, oplever man ifølge Politiken følgende:

Først en Peter der siger:
»Nå, du har set vores jobtilbud? God hyre, ik? 150 i timen sort, men det fortæller vi ikke til nogen, vel?«, siger den umoralske mandestemme, der pludselig bliver afbrudt af uventet besøg. Det er Skat, der kommer på uanmeldt kontrolbesøg, og en kvindestemme tager røret:
»Hallo, det er fra Skat, hvem taler vi med? Du arbejder da ikke sort, vel? Tænk hvis alle gjorde det? Du skal være glad for, at der ikke er 'vis-nummer' på«, truer kvindestemmen fra Skat.


Ja tænk engang hvis alle gjorde det. En skam skattepigen ikke svarer på det. Men som en pædofil der hævder at børn jo selv vil, så har Skat den samme holdning til overgreb på borgernes ejendom. Men tænk engang hvis alle arbejdede sort, det ville være en kvalitetsreform der ville noget. Ingen ineffektiv offentlig sektor at tænke på. Fuld respekt for ejendomsretten og glade ansvarsfulde ihærdige borgere der arbejder for det fælles bedste.

2007/03/28

Taler du om det samme?

Morten Kjærum fra Institut for menneskerettigheder, et institut der er eksponent for relative menneskerettigheder, kritiserer nu at afviste irakiske asylansøgere får bedre forhold.

Kjærums kritik går på, at regeringens nyeste plan med at indgå uddannelseskontrakter med de afviste irakiske asylansøgere ikke omfatter afviste irakerere, der har siddet i lejre i 7-8 år i Danmark.

Mig bekendt talte Statsministeren om afviste asylansøgere i forbindelse med flygtningestrømmen vedrørende Danmarks deltagelse i fjernelsen af despoten Saddam Hussein. Så hvad er det lige Kjærum taler om når han nævner 7-8 år? Ring til Nyrup om dem.

Da Kjærum kritiserer en ting ved at tale om noget andet, kan jeg vel også undre mig over at man vil smide folk ud der gerne vel bo i mit land. Den bedste plan er som oftest den enkleste: fri indvandring. Sådan.

2007/03/16

DR har altid været styret af staten

Det bør ikke overraske at ministre har magt over Statsradiofonien.

Hvor heldigt at der findes et medie som DR, der er helt upartisk i denne sag.
Der er en total mangel på respekt for uafhængigheden og for pressefriheden, siger han. (Oluf Jørgensen red.)
At DR skulle være uafhængig af staten, er en illusion. Det er ikke for sjov at DR hed Statsradiofonien indtil 1959. Bestyrelsen bliver udpeget af folketinget. Finansieringen af DR afgøres af folketinget.

Om ejeren måtte snakke med, sende breve, emails eller morsebeskedere til ledelsen ændrer ikke ved at ejeren kan bestemme over foretagenet. DR kan ikke være uafhængig af staten eller politikerne sålænge det er en statsejet institution.

Ligesom DR, er TV2 også 100% statsejet.

P.S. I Danmark betyder "mail" åbentbart "email"?

Send mere slik!

For vi har ikke mere, vi har spist det hele. DR er en flok børn, som ikke kan disponere over deres midler. Men heldigvis har de en dybt ansvarlig voksen til at holde øje med dem, Kenneth Plummer.......

Nå, men børnene ved DR vil gerne havde, at politikkerne giver dem flere tvangsopkrævede licens penge til at finansiere deres underskud. Men ledelsen har indset, at politikkerne ikke vil værre med til dette, så de har en plan! De vil spare penge! Måske var det et sted at starte her.

Kenneth Plummer kan også afsløre, at de rent faktisk kan spare uden at det forringe deres public service forpligtelser.

DR vil leve op til de aftaler, som vi er blevet pålagt. I ledelsen har vi udarbejdet en spareplan, som skal løse de økonomiske vanskeligheder, som DR står over for og derved sikre, at vi lever op til public service-aftalen. Den har vi tænkt os at følge, siger Kenneth Plummer.

Så kunne man jo få den tanke, at de bruger satans mange unødvendige penge, hvis de kan spare 300 mio. uden at det går ud over TV kvaliteten.

2007/03/06

Druk for ungdomshuset!

Jeg har egentlig hele tiden haft det lidt på fornæmmelsen med alle de øl der er blevet set på TV det sidste stykke tid. Ungdomshuset og protesten imod det er simpelthen bare en undskyldning for druk. Fra siden:
Nogle demonstrerer, nogle laver film, andre udøver vold når de er utilfredse med noget. Os bag Druk For Ungdomshuset drikker os til en retfærdig verden og vi drikker gerne med alle, for jo mere der bliver drukket jo mere virker det (akkurat ligesom med demonstrationer, film og vold). Så i stedet for at gøre en masse dumme ting kanaliserer vi vores frustrationer over i noget konstruktivt - druk. Drik gerne med hvis du har lyst.

Martin Geertsen i medvind

TV2 har lavet en meningsmåling vedr. nedrivningen af Ungdomshuset.

”Et flertal på 70 procent af danskerne mener, det er enten godt eller meget godt, at Ungdomshuset er blevet ryddet. Det viser en måling, som MEGAFON har foretaget blandt 1513 danskere.
I alt 16 procent af de adspurgte mener, det er dårligt eller meget dårligt, mens 12 procent mener, at det hverken er godt eller dårligt.
Skylden for, at det ikke lykkedes at finde en fredelig løsning, mener 58 procent ligger hos brugerne af huset, mens 23 procent peger på Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard (S).
Desuden mener 61 procent af de adspurgte, at de unge på grund af vold og ballade ikke skal have noget nyt ungdomshus.
I alt 27 procent mener, at de unge hurtigst muligt skal have et nyt hus for at undgå mere vold.”


Det sker sjældent at en politiker repræsenterer 70 % af befolkningen i en debat og 5 personer repræsenterer 16 %, men tilsyneladende ikke når DRs TV avis sammensætter en debat kl. 21 en søndag aften. Sammensætningen af inviterede gæster symboliserede på glimrende vis, hvor ude af trit med virkeligheden DR efterhånden er kommet.

Vedr. spørgsmålet om hvorvidt de Unge skal have et nyt hus, så repræsenterede Martin Geertsen alene, 61 % af befolkningen. Bo Asmus Kjeldgaard repræsenterede tilsyneladende de 27 %, der mener man skal give efter for vold. Jeg anslår at de resterende procent point, fordeler sig over 0,0004 % der udgøres af voldspsykopaterne og deres forældre, som jo var dem der fik ungdomshuset ved vold i sin tid (ak ja forældre stoltheden må have været stor over weekenden). Derudover er der så 11,9996 %, som er ligeglade med debatten om Ungdomshuset, eller også er de nogen af de håndværkere som kan se deres levebrød truet, fordi de rent faktisk tilvejebringer værdi for andre i samfundet.

Det kan dog undre mig, at 58 % af de adspurgte mener, at Ritt Bjerregaard har skylden, eftersom det jo var Egon Weidekamp, der gav efter for volden i sin tid med ordene ” De får et hus, og vi får fred”, at rydde op efter andres fejltagelser kan vel næppe siges at være et spørgsmål om skyld.

Ak ja, Weidekamp fortrød mange gange siden hen sin fejltagelse, men samlede aldrig selv mandsmod nok til at rette op på fejlen. Desværre levede han ikke længe nok til at se København få en Socialdemokratisk Overborgmester, der trods alt i sidste ende efter mange finurlige krumspring, viste at man godt kan være Socialdemokrat og have nosser.

2007/03/02

Flere iværksættere i DK end USA

Ja, åbenbart hvis man regner det som forholdet af iværksætter og private ansatte. Af privat ansatte har 4,26 % startet ny virksomhed i de sidste år (hvor mange det så end er), i USA er det kun 3,95.

De opsigtsvækkende tal antyder, at det måske slet ikke står så sløjt til med iværksætteriet i Danmark, som mange forestiller sig.
Nej, det gør ej, det viser at hvis man tager forholdet af iværksætter og privat ansatte så viser det at tallet er højere for DK. Jeg mener bestemt at USA har en langt mindre andel af offentlige ansatte end DK. Vi er bare gode til at sluge arbejder ind i en uproduktiv stat, som absolut ikke starter selvstændigt. Jeg har desværre ikke kunne finde tallene for iværksætter overfor den samlede befolkning, men jeg har en fornemmelse af, at de vil vise noget andet. Nogen derude der har tallene?