2008/04/11

Den rigtige grund

Enhedslisten er så glade for at være på tværs, at de overvejer, at være med til at nedstemme et forslag, som de ellers gerne vil have gennemført.

Dansk Folkeparti vil fjerne blasfemiparagraffen og det vil enhedslisten normalt også. Men som Line Barfod udtaler:

"Vi vil først høre, hvilken sammenhæng forslaget bliver fremsat i. Da Dansk Folkeparti fremsatte forslaget sidst, skete det med en række bemærkninger, som var stærkt islamkritiske, og det virkede mere som et led i en kamp mod islam end som et slag for ytringsfriheden,"

Det virker nu mest til, at enhedslisten bare ikke kan lide, at de er enige med Dansk Folkeparti. Jeg har svært ved at se, hvilken forskel det ville gøre, hvis DF gik ud og sagde, at de vil fjerne blasfemiparagraffen for at håne kristendommen. Ville enhedslisten så være enige? Hvad ville de så gøre, hvis DF løj og alligevel brugte en fjernelse af blasfemiparagraffen til at sige grimme ting om islam? Indføre paragraffen igen?

Tag jer nu sammen Enhedslisten og prøv at få den blasfemiparagraf fjernet. I kan sagtens stemme sammen med DF og stadig hade dem. Det gør de konservative hele tiden.

PS: Blasfemiparagraffen har ikke været i brug siden 1938.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home