2007/08/23

De farlige numser

Sloggi vil kåre verdens flotteste numse, og det er der selvfølgelig en masse, der kan blive forarget over. For man skal da ikke være stolt over sin krop. Især Dansk Kvindesamfund tager skarp afstand for sådan noget. Karen Hellberg, som er forkvinde (og ja, det er hendes titel) udtaler:

"Det er jo grotesk og simpelthen så langt ude med en konkurrence om numser. De gør jo kvinder til salgsobjekter. Og hvis trussefirmaet vil have danske kvinder som kunder, så bør de omgående stoppe konkurrencen"

Konkurrencen gælder så også for mænd, men det har forkvinden nok ikke haft tid til at undersøge. Det kræver så også, at man faktisk har besøgt sloggi.dk

Vil kvinder virkelig have sådan nogle skøre kugler til at repræsentere dem? Eller ignorerer normale kvinder dem bare, ligesom jeg sikkert burde?

1 Comments:

Blogger Jesper Juul Andersen said...

Ahhh...

At konkurrere om at have den pæneste numse er vel ikke andet at f.eks. konkurrere på paratviden. Bag begge konkurrence ligger der lang tids træning bag, det ene er bare med hjernen, mod det andet som er med kroppen.

Og når der i Nyhedavisens artikel er en vred person fra red barnet der udtaler sig om børneporno, så er det da helt til grin!

Personene burde nok lige først læse sloggis egne betingelser

http://smys.sloggi.com/?tpl=conditions

tor. aug. 23, 06:38:00 PM 2007  

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home